مهلت ارسال چکیده مقالات تمدید شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۱ |

مهلت ارسال چکیده مقالات تمدید شد.

با توجه به استقبال دانشجویان برای ارائه مقاله و درخواست های مکرر از دبیرخانه کنگره نوزدهم جهت تمدید مهلت ارسال چکیده مقالات، کمیته برگزاری، مهلت دریافت چکیده مقالات را تا جمعه هشتم تیر ماه تمدید نمود.
از کلیه دانشجویان و پژوهشگران محترم خواهشمند است جهت رعایت زمانبندی کنگره حداکثر تا تاریخ فوق چکیده مقالات خود را در سایت بارگذاری نمایند.
با احترام
دبیر خانه نوزدهمین کنگره پژوهشی سالانه دانشجویان علوم پزشکی کشور

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 422 بار   |   دفعات چاپ: 26 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

برگزار کنندگان

تاریخ های مهم

• مهلت ارسال مقاله : 8 تیرماه ماه 1397
  • مهلت ثبت نام بموقع : 20 مردادماه 1397
  • افتتاحیه : 6 شهریور 1397
  • اختتامیه: 9 شهریور 1397

پوستر کنگره

اشتراک در خبرنامه

لطفاً نشاني پست الكترونيك خود را برای دريافت اطلاعات و اخبار پايگاه در كادر زير وارد كنيد.

• كل کاربران ثبت شده: 1394 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 2 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 298530 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 52 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نوزدهمین کنگره پژوهشی سالانه دانشجویان علوم پزشکی کشور می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2018 All Rights Reserved | 19th Annual Research Congress of Iranian Medical Sciences Students

Designed & Developed by : Yektaweb