فراخوان همکاری جهت تدریس در کارگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۲۱ |
فراخوان همکاری جهت تدریس در کارگاه
با سلام
احتراماً به اطلاع کلیه پژوهشگران دانشگاه های علوم پزشکی کشور می رساند در صورت تمایل به همکاری و داشتن سابقه تدریس در کارگاه های پژوهشی، رزومه خود را به همراه  فایل مشخصات کارگاه مبنی بر همکاری جهت تدریس در کارگاه های نوزدهمین کنگره پژوهشی سالانه دانشجویان علوم پزشکی کشور، حداکثر تا روز پنج شنبه مورخ 97/3/31 به آدرس پست الکترونیک کنگره 19arcims@gmail.com ارسال نمایند.
برای مدرسین عزیز حتما تائیدیه معاونت پژوهشی یا سرپرست کمیته تحقیقات مورد نیاز می باشد. توجه داشته باشید حتما باید در فرمت های اعلام شده زیر درخواست خود را تهیه و ارسال فرمایید. در غیر این صورت درخواست از فرایند بررسی خارج خواهد شد
.

با تشکر
دبیرخانه نوزدهمین کنگره سالانه پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی کشور

برای دانلود #فایل_مشخصات_کارگاه اینجا کلیک کنید

#فرم_سی_وی  لطفا فایل زیب را باز کنید، سپس به اسم خودتان تغییر بدهید و همه مستندات را داخل فولدرهای دسته بندی شده قرار بدهید. برای دانلود فرم CV اینجا کلیک کنید.

@arcims19
@srcnews

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 406 بار   |   دفعات چاپ: 47 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

برگزار کنندگان

تاریخ های مهم

• مهلت ارسال مقاله : 8 تیرماه ماه 1397
  • مهلت ثبت نام بموقع : 20 مردادماه 1397
  • افتتاحیه : 6 شهریور 1397
  • اختتامیه: 9 شهریور 1397

پوستر کنگره

اشتراک در خبرنامه

لطفاً نشاني پست الكترونيك خود را برای دريافت اطلاعات و اخبار پايگاه در كادر زير وارد كنيد.

• كل کاربران ثبت شده: 1333 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 13 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 257327 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 2055 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نوزدهمین کنگره پژوهشی سالانه دانشجویان علوم پزشکی کشور می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2018 All Rights Reserved | 19th Annual Research Congress of Iranian Medical Sciences Students

Designed & Developed by : Yektaweb