فراخوان عضویت در کمیته داوران

بسمه تعالی
 #دومین_فراخوان عضویت در کمیته داوران (دانشجویانی که در کارگاه های داوری قبل از سال ها 1397  شرکت کرده اند)
با سلام
احتراماً به اطلاع می رساند دانشجویانی که دو شرط ذیل را داشته باشند می توانند رزومه خود را مبنی بر عضویت در کمیته داوران نوزدهمین کنگره سالانه پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی کشور ارائه نمایند:
1.  در حال حاضر #دانشجو باشند.
2. افرادی که در #دورهای_اخیر در کارگاه داوری شرکت کرده اند.
در فراخوان قبلی فقط دانشجویانی در کارگاه داوری شرکت کردند که تا کنون این کارگاه را نگذرانده بودند.
این فراخوان فقط برای دانشجویانی است که گواهی کارگاه داوری را دارا باشند
*شایان ذکر است تنها در صورت ارسال رزومه به فرمت تعیین شده توسط دبیرخانه نوزدهمین کنگره، مدارک ارسالی مورد بررسی قرار می گیرد. در غیر اینصورت  مسئولیتی متوجه دبیرخانه کنگره نمی باشد.
**لطفاً مدارک مورد نظر را حداکثر تا تاریخ 97/2/26 به آدرس پست الکترونیک داوران کنگره 19arcimsreviewer@gmail.com ارسال نمایید. لازم به ذکر است فقط مدارکی که تا ساعت 23:59 دقیقه چهارشنبه ارسال می شود بررسی شده و فراخوان تمدید نخواهد شد
با تشکر
دبیرخانه نوزدهمین کنگره سالانه پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی کشور

فایل رزومه (CV)

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 844 بار   |   دفعات چاپ: 80 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

برگزار کنندگان

تاریخ های مهم

• مهلت ارسال مقاله : 8 تیرماه ماه 1397
  • مهلت ثبت نام بموقع : 20 مردادماه 1397
  • افتتاحیه : 6 شهریور 1397
  • اختتامیه: 9 شهریور 1397

پوستر کنگره

اشتراک در خبرنامه

لطفاً نشاني پست الكترونيك خود را برای دريافت اطلاعات و اخبار پايگاه در كادر زير وارد كنيد.

• كل کاربران ثبت شده: 1397 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 5 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 300872 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 66 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نوزدهمین کنگره پژوهشی سالانه دانشجویان علوم پزشکی کشور می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2018 All Rights Reserved | 19th Annual Research Congress of Iranian Medical Sciences Students

Designed & Developed by : Yektaweb